Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Bandırma PTT'si, Erdek'te stres attı

Bandırma PTT

Bandırma PTT Müdürlüğü personeli, Erdek'te gerçekleştirdiği piknikte stres attı. PTT Bandırma Şube Müdürü Şefki Işıtan ve Pttcell Marmara Bölge Sorumlusu Mustafa Uzunay'ın da katıldığı Erdek PTT tesislerinde gerçekleşen piknikte eşleri ve çocuklarıyl

Bandırma PTT Müdürlüğü personeli, Erdek'te gerçekleştirdiği piknikte stres attı. PTT Bandırma Şube Müdürü Şefki Işıtan ve Pttcell Marmara Bölge Sorumlusu Mustafa Uzunay'ın da katıldığı Erdek PTT tesislerinde gerçekleşen piknikte eşleri ve çocuklarıyla neşeli bir gün geçiren PTT personeli, oyunlar oynayıp, denize girdi. PTT Bandırma Şube Müdürü Şefki Işıtan, personelinin, yeni abone yapmadaki başarısı nedeniyle müdürlük olarak, Pttcell tarafından iki yarım altınla ödüllendirildiklerini belirtirken, şunları söyledi:
Ancak biz, bu başarımızı birlik ve beraberlikle elde etmemiz nedeniyle böyle bir piknik düzenlemek amacıyla Pttcell'den, piknik harcamalarımız için destek istedik. Pttcell yetkilileri, bu desteği seve seve verdiler. Böylece de bu piknik gerçekleşti. Biz, PTT olarak çok büyük bir aileyiz. Başarılı çalışmaları nedeniyle tüm personelimi kutluyorum.”
Pttcell Marmara Bölge Sorumlusu Mustafa Uzunay ise şu bilgiyi verdi:
Pttcell'in, ülkemiz genelinde hâlen 292 bin işlem adedi bulunuyor. Bini merkezde olmak üzere 1300 şubemiz var. Ekim ayından bu yana 300 bin yeni abone kazandık. Bu başarıda Bandırma PTT Müdürlüğü'nün payı da çok büyüktür. Kendilerini kutluyor ve teşekkür ediyorum.”
Haber : Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı